Välkommen till en bättre verktygsaffär!

Oavsett vad du tillverkar eller vilken maskin du jobbar med, vill du ha verktyg som gör att du får ut så mycket som möjligt, en effektiv produktion. Du vill också vara trygg i att maskinen arbetar utan avbrott så att du kan maximera ditt arbete.

 

På Kyocera jobbar vi ständigt med produktutveckling för att möta just de här kraven. Med högkvalitativa verktygslösningar med processäkerhet i ­fokus, där du kan köra stora serier med så få avbrott som möjligt, ser vi till att leverera bästa möjliga verktyg.

 

Med Kyocera kan du vara säker på att få det bästa för din produktion. Det är vårt löfte till dig, och du kan vara säker på att få så stor lönsamhet som möjligt.

 

 Välkommen till en bättre verktygsaffär!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Burseryd Mekaniska AB

- Vi uppskattar Kyoceras höga servicenivå, kvalitet och trevligt bemötande ifrån deras säljare. Som det ser ut nu har vi en go mix av leverantörer av verktyg, där Kyocera Unimerco är en viktig leverantör för oss, säger vd:n Marie Trevik, som också är en av ägarna av Burseryd Mekaniska AB.

 

Läs mer om Burseryds Mekaniska

 

 

 
 

 

 

Dentsply Sirona

- Kyocera har bra bredd och kunskap, och bra pris med bibehållen kvalitet, säger Bengt Otterdahl, ansvarig för verktygsinköp på Dentsply Sirona.


De verktyg som vi fick från vår fabrik i USA var så dåligt slipade med ojämn kvalitet och rundgång.
 

 

Läs mer om Dentsply Sirona

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Fönsterspecialisten

- Vi ser till att alltid ha det bästa vi kan ha i

förhållande till vilket resultat vi vill uppnå. 
Att Kyocera Unimerco har ett brett utbud
gör att det är enkelt att få tag i det vi behöver. Sedan är det smidigt med webbutiken, den har vi också stor nytta av, 
säger Axel Kjellsson, som kör företagets Biesse CNC-maskin.

 

Läs mer om Fönsterspecialisten

 

 
 

 

 

 

 

PMT Svarv & Fräs 

 - Det är en trygghet att ha kontakt med en säljare som är så tekniskt kunnig. Det underlättar vårt arbete genom att vi får rätt rådgivning när vi behöver det. Det gör att vi känner oss trygga i att produktionen rullar på, säger Marcus.

 

Läs mer om PMT Svarv och Fräs 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 ATAB-trappan

- Vi började handla verktyg från dem i början på 90-talet. Då hette det bara Unimerco, men vi fortsatte med samma leverantör. Vi får god kvalitet, och vi har bra samarbete vid framtagning av specialverktyg. Den långa gångtiden på verktygen spelar naturligtvis också in, säger Anders Jönsson, konstruktör och produktionstekniker.

 

Läs mer om ATAB-trappan 

 

 

 
 

 

 

Stena Components 

- Vi behövde en ny valsfräs och valet föll på MECH-fräsen. Tidigare tog processen väldigt lång tid och vi hade problem med vibrationer. Efter bytet gick allt mycket snabbare, och med de spåndelande skären gick allt också mycket tystare. Det verktyget tycker vi väldigt mycket om, det skapar trygghet i produktionen, säger Anders Jonsson, specialist CNC-bearbetning på Stena Components.

 

Läs mer om Stena Components

 

 

 

 

 
 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Smålandsinredningar 

 

- När vi fick ordning på det har vi kunnat tidsoptimera produktionen på ett mycket bra sätt, säger Jan Elofsson på Smålandsinredningar.

 

Läs mer om Smålandsinredningar